? ??????????????So Random? ????? ?? ???Rating: 5.0 (3 Ratings)??48 Grabs Today. 1058 Total Grabs. ??????Pr
eview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ?????Happy Fall! (New)? ????? ?? ???Rating: 4.0 (2 Ratings)??3 Grabs Today. 842 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Sunday, October 30, 2011

.:. 2 Nikmat .:.

Assalamualaikum..

First and foremost, maafkanlah sy sebab biarkan blog ni bersawang.. Maaf..

Alhamdulillah,lately ni sering di uji dengan masalah kesihatan yang membuatkan sy hanya pergi kelas, balik kelas, and duduk diam-diam kat bilik.. Juga kerana masalah ketidakbijakan menyusun masa, sy jarang dilihat di mana-mana tempat lain.. Maafkan sy teman, maafkan sy sahabat, kerana ujian dan masalah yg sedikit ini membuatkan sy melupakan tanggungjawab sy sebagai seorang muslim.. Ampunkan hambamu ini Ya Allah, kerana melalaikan tugas dan amanah serta melalaikan nikmat sihat dan lapang yang Kau berikan.. Ampunkan hambamu ini kerana terdetik pengharapan agar kekurangan ini difahami manusia, sedangkan hanya Kau yang maha mengetahui segalanya..

“Ada dua kenikmatan yang kebanyakan manusia merugi (terhalang dari mendapat kebaikan dan pahala) di dalamnya, iaitu kesihatan dan waktu lapang.” (HR. Al-Bukhari no. 6412)0 comments: